Villa Noma

The inspiration for the design of Villa Noma was the location of the plot in a valley flanked with steep hills either side and views straight to the sea through the centre of the valley. Architecturally, the villa was built into the valley, almost becoming part of the environment, rather than sitting on top of it. All the windows disappear into the walls and it’s hard to tell what is inside and what is outside. Nature has been bought into the living spaces using water features, living walls and natural materials. The design team looked at the natural vegetation and matched the colours and kind of materials into the decoration of the villa. The valley has a lot of naturally occurring dark stone which is evident in many of the wall finishes. This is a home that is truly integrated with its natural surroundings.

VILLA NOMA GALLERY